03 jan

Drukke kerstperiode afgesloten met eerste profzege!

Podium_SurhuisterveenNegende, achtste, achtste, achtste, EERSTE! Een uiterste constante reeks die Corné aflegde in deze kerstperiode.

Zich terug knokken tot vooraan in de wedstrijd in Zolder, de eerste koershelft mee bepalen en terugkomen na een val in Diegem, volgen volgen volgen in de snelheidswedstrijd te Loenhout, een ultieme uitvalspoging met als doel de 2de plaats in de allerlaatste ronde in Baal en dan uiteindelijk natuurlijk zijn knappe solo-overwinning in het verre Surhuisterveen. Van bij de start trok Corné door en na de eerste ronde had hij reeds een vijftal seconden voorsprong op de achtervolgers. Een voorsprong die hij stelselmatig uitbouwde en niet meer weggaf. Na een lange solo van een uur stak Corné oververdiend zijn handen in de lucht voor zijn allereerste profzege! Op de tweede plaats eindigde Philipp Walsleben, de derde stek was weggelegd voor Twan van den Brand.

Corné wist ons meer dan te bekoren de afgelopen crossen. Een ideale voorbereiding op het Nederlandse Kampioenschap in Hellendoorn aanstaande zondag. Corné kan er met het volste vertrouwen heen reizen!

Teletekst Surhuisterveen

Corné in Loenhout

Corné uitgeput aan de finish in Zolder

Corné reed eveneens de snelste ronde in Surhuisterveen